Nu kan du köpa världens mest otympliga cocktailmaskin för 489 726 kr

En bild på maskinen

Knasigt värre när Hendricks bygger cocktailmaskin.

Robin Åberg  |  Publicerad 2022-03-29 17:28  |  Lästid: 2 minuter

Ginmakaren Hendricks PR-maskineri har gjort det till en vana att skeppa ut knasiga grejer för att locka folk in i ”Hendricks knasiga värld”. Tidigare gjorde de en högst otymplig och omodern gaming-schäslong och nu tar de konceptet vidare med en radda DIY-projekt i serien de kallar Hendrick’s peculiar objects.

Först ut är The Most Inconvenient Cocktail Machine, en 300 kilo tung cocktailmaskin konstruerad med hjälp av 432 bultar, dubbelt så många skruvar, en gammal borr och en mängd rörsystem och kugghjul. Hur den funkar vet vi inte riktigt men den ska kunna blanda en drink, även om det sägs ta sin tid. Inte heller blir vi mycket klokare av att granska ritningen – som inte direkt håller IKEA-klass.

Den som inte känner för att bygga denna konstiga maskin kan istället köpa ett unikt exemplar för det nätta priset 489 726 kr – och då ingår både rosor och färska gurkor! Perfekt för den med både tid och pengar som vill att ens drink ska ta sin tid att mixas.

Den som inte är helt dum i huvudet men ändå vill spana in maskinen kommer kunna göra det på Haymarket by Scandic i Stockholm, den 30 mars kl 17:00. Då bjuds det på både AW och avtäckning av denna knasiga, knasiga, knasiga maskin. Har man tur kanske man även kan få en maskinblandad drink?

Den som trots allt vill köpa maskinen eller bara vill ta en närmare titt kan göra det här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-03-29 17:30