Annons

Henrik Rydström: Lugnet före stormen

Böcker, mp3:or och King Kong. Imorgon (9/10) möter Kalmar FF Halmstads BK på Örjans vall i Halmstad. Och 90 minuter senare kan SM-guldet vara i hamn. Någonting som torde innebära en mentalt hetsig helg för Henrik Rydström. Men populärkultur frälser. Så här kopplar lagkaptenen av just idag.

joel

Böcker, mp3:or och King Kong. Imorgon (9/10) möter Kalmar FF Halmstads BK på Örjans vall i Halmstad. Och 90 minuter senare kan SM-guldet vara i hamn. Någonting som torde innebära en mentalt hetsig helg för Henrik Rydström. Men populärkultur frälser. Så här kopplar lagkaptenen av just idag.Imorgon (9/10) möter Kalmar FF Halmstads BK på Örjans vall i Halmstad. Och 90 minuter senare kan SM-guldet vara i hamn. Någonting som torde innebära en mentalt hetsig helg för Henrik Rydström.

Men populärkultur frälser. Så här kopplar lagkaptenen av just idag.

Annons

Vad läser du just nu?
Frälsaren av Jo Nesbø – en bra sidvändarbok, Che av Björn Kumm – om Che Guevara, vilket passar Kalmar FF bra, gerillarörelse som vi är, Och så en antologi om finländsk kvinnolyrik. Det är ett segt släkte!

Gilla Cafe.se på Facebook

Vad lyssnar du på just nu?
– Är helt galet insnöad på Tro och tvivel med Håkan Hellström. Som jag kör om och om och om igen. Men också Anna Ternheims nya. Och för att på allvar tagga igång blir det Wolf like me med Tv on the Radio.

Vad tittar du på just nu?
– Försöker kolla klart på King Kong. Lånade den av lagkamrat Tobbe Carlsson i förra veckan, men än har jag inte slufört tittaruppdraget.

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar