Annons

Hippiesmycken till lyxpriser

Modemagasin och skvallertidningar världen över har den senaste tiden alla rapporterat om ett armband från Danmark. Jay-Z och Michael Jordan är redan kunder. Nu lanseras Shamballa i Sverige. Armband i prisklassen 50 000 till 600 000 kronor.

joel

Modemagasin och skvallertidningar världen över har den senaste tiden alla rapporterat om ett armband från Danmark. Jay-Z och Michael Jordan är redan kunder. Nu lanseras Shamballa i Sverige. Armband i prisklassen 50 000 till 600 000 kronor.De internationella magasinen (exempelvis Vogue, Vanity Fair och InStyle), skvallertidningar världen över och oberäkneligt med bloggar har den senaste tiden alla rapporterat om ett armband från Danmark.

Shamballa, vars design är inspirerad av skandinaviska, indiska och nordafrikanska symboler och former, är ett smyckesmärke som ”bjuder in dig att förbinda dig till skapelsekraften”.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Till ett pris på mellan 50 000 och 600 000 kronor.

– Mitt mål är att smyckena ska påminna sinnet och kroppen om sin naturliga förmåga att öppna och läka, säger Mads Kornerup, Shamballas danske grundare.

shamballa-2

Är det inte komiskt att en hippiesjäl tillverkar hippiesmycken – men säljer dem för hundratusentals kronor styck?

– Tittar du på gudaikonerna i Indien är de ju också väldigt smyckade. De har halsband och armband överallt. När du bär smycket påminns du om att du är av samma material som stjärnorna. Att du är en stjärna.

Och just stjärnorna har nappat. Efter att Jay Z, Heidi Klum, Michael Jordan, Beyoncé, Demi Moore och Ashton Kutcher (för att nämna några) alla synts i armband från Shamballa – har varumärket spridits som en löpeld.

Och nu alltså nått Sverige.

Kristin Rehnqvist

Läs mer om Shamballa samt var i Sverige smyckena kommer att säljas på www.shamballajewels.com

prenremsa2

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar