Annons
Annons

Det är lika bra att erkänna direkt. Det finns fler bestick än vad du har koll på. Studera därför Cafés snabbguide till dukningens förunderliga värld. Så att du till nästa middag vet hur du tar dig igenom måltiderna utan att duka under.

A Brödtallrik

B Smörkniv

C Rödvinsglas

D Vitvinsglas

E  Servett (Efter att du satt dig lägger du denna i knät, gärna vikt till en trekant med spetsen pekandes mot dig, Lämnar du bordet så låter du servetten vila på din stol.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

När du har ätit klart lägger du servetten löst på vänster sida av din tallrik)

F Salladsgaffel

G Gaffel till huvudrätt

H Tallrik (förrätt)

I Tallrik (huvudrätt)

J Kniv (Huvudrätt)

K Soppsked

L Dessertsked

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar