Köpte nya kläder – hittade en död mus insydd i plagget

Cailey Fiesels fick en obehaglig överraskning i på köpet i sin nya klänning från Zara. Insytt i linningen hittade hon en död mus.

Nanna von Knorring | Foto: New York Supreme Court  |  Publicerad 2016-11-15 12:05  |  Lästid: 2 minuter

Tidigare i år köpte Cailey Fiesel, 24, en svart klänning i en Zara-butik i Greenwich, Connecticut. 24-åringen tog med sitt nya fynd hem, hängde klänningen i sitt klädskåp och bar den inte förrän två veckor senare när hon skulle till jobbet. Enligt hennes egen berättelse hände sedan följande:

Väl på jobbet kände Cailey en obehaglig lukt, men hon lyckades inte identifiera var lukten kom ifrån.

Senare under dagen upptäckte hon att någonting skrapade mot hennes ben. Hon trodde först att det var en lös tråd eller liknande och sträckte därför ner handen för att ta tag i tråden.

– När jag skulle dra i den kändes den inte som en tråd. Jag kände sedan på linningen och det kändes som att det var någon typ av larm som satt kvar i den, säger hon till New York Post.

Men det var inte någon tråd eller ett kvarglömt larm som hade skrapat mot hennes ben under dagen, det var ett ben från en död mus som stack ut.

– Jag var i chock. Mina ögon såg att det var en mus, men min hjärna sa till mig att det inte kan vara det, säger hon till New York Post.

hittade-mus-i-klanning

Cailey Fiesel sprang till badrummet för att ta av sig klänningen. När hon kommit ur klänningen hittade hon den döda musen som var insydd i klänningens linning. Enligt stämningsansökan fick hon även, utöver en smärre chock, stora utslag som diagnostiserades som en sjukdom från gnagare.

dod-mus-i-klanningen mus-i-klanning

Zara i USA har blivit informerade om stämningen och kommer att undersöka händelsen, enligt New York Post.

Källa: New York Post

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-15 12:17