Annons
Annons

H&M lanserar OS-kollektion – med Caitlyn Jenner

H&M:s nya kampanjfilm hyllar personliga segrar, och på sättet sport kan förändra liv.

Tom Cehlin Magnusson

H&M:s OS-kollektion, For Every Victory, lanseras i dagarna. Kollektionen, som vi har skrivit mer ingående om här tidigare, består av samma högteknologiska plagg som Sveriges olympiska idrottare bär, men i en annan färgskala där blått och gult bytts ut mot svart, grått, puderrosa och guld.

Annons

För att lansera denna kollektion har H&M släppt en kampanjfilm som ska hylla den livsförändrande kraft som idrott kan utgöra för människor. Medverkande i filmen är en rad idrottsprofiler som bland annat gymnasten Chelsea Warner som aldrig har låtit Downs syndrom stå i vägen för sina framgångar, Mike Coots som fortfarande surfar trots att han förlorat sitt ben i en hajattack, och boxaren Namibia Flores som fick kämpa mot fördomar för att nå sina drömmars mål.

Gilla Cafe.se på Facebook

Medverkar gör också Caitlyn Jenner, OS-medaljör i tiokamp och sedermera superkändis som en del av Kardashian-klanen.
– Jag tror verkligen att idrott kan ge människor kraft att förändra sina liv. Det är därför jag är så stolt att vara en del av For Every Victory-kampanjen – den påminner mig om alla de människor runt om i världen som hittar kraft och mod att vara sig själva och som övervinner alla hinder som kan komma i deras väg, säger Caitlyn Jenner själv.

Delar av OS-kollektionen, som lanseras den 4 augusti, For Every Victory-kollektionen samt H&M:s ordinarie sportsortiment kommer att finnas tillgängliga i den pop up-butik som H&M Sverige öppnar den 21 juli på Drottninggatan 50 i Stockholm. Den tillfälliga butiken kommer att ha öppet till slutet av augusti.

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar