Annons

Bo på unikt lägenhetshotell under Way out west – rummen släpps torsdag 30 juni

Få en försmak av det kommande hotellet Hobo – boka boendet under Way out west som kombinerar lägenhet med hotell.

Olle Arnell
Bo på unikt lägenhetshotell under Way out west – rummen släpps torsdag 30 juni

boende-way-out-west

I mars 2017 öppnar ett nytt hotellkoncept upp i Stockholm. Hotellet Hobo kommer att öppna på Brunkebergstorg i Stockholm och tanken är att det ska bli mer än ett hotell – en mötesplats. Med 200 hotellrum, en svit och två våningar helt ägnade åt s.k. sociala ytor vill man som hotell stå för gemenskap medskapande.

Annons

Men det är långt till mars 2017, så under Way out west i Göteborg har man därför skapat unika Hobo-boenden i fem göteborgares privata lägenheter. Göteborgarna Christian, Emma, Daniel, Fanny och Veronicas lägenheter kommer att förmedlas via Airbnb och det är först till kvarn som gäller!

Gilla Cafe.se på Facebook

– Hobo är skapat av och för människor med en upptäckarlust och nyfikenhet. Vi hämtar vår inspiration från oväntade möten och vill forma Hobo tillsammans med andra – vilket går som en röd tråd genom allt från de Hobo BETA-tester vi genomför löpande, vårt kommande nedslag i festivalyran i Göteborg till medarbetarna vi rekryterar till Hobo, säger Mattias Stengl, VD på Hobo i ett pressmeddelande.

Mellan den 11-13 augusti har man fixat till fem lägenheter för att nå en kombination mellan hemtrevlig lägenhet och en riktigt bra hotellvistelse.

hobo-hotell

Hobo kommer bland annat att bistå med hotellakan, handdukar och presenter i de fem unika lägenheterna.

Vad kommer då att skilja de här lägenheterna från en vanlig lägenhet?

  • Lägenheterna kommer att rustas med utvalda designföremål, hotellakan och handdukar samt Hobos egna tvål och schampo.
  • Utöver de klassiska hotellelementen kommer Hobo även att inkludera tjänster som blir en del av det framtida hotellet i Stockholm. I ett samarbete med Uber erbjuds transporter och tillsammans med Foodora får de boende möjlighet att beställa mat med leverans till lägenheten – en variant av room-service, alltså.
  • Dessutom kommer det att finnas ett smakprov från Hobos bar och ett par andra överraskningar som ska förstärka den rådande festivalstämningen i staden.

Lägenheterna ligger på promenadavstånd till både Slottskogen och Göteborgs stadskärna och blir därmed en central utgångspunkt under festivalhelgen. Mer information som till exempel priser som kommer att finnas tillgängligt på Airbnb.com och Hobo.se från och med i morgon, torsdag 30 juni.

Hobo drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. At Six, The Thief Oslo, Copperhill Åre, Yasuragi Hasseludden och Skt Petri Köpenhamn.

Annons

Dela (184)
Tweeta

Annons


Laddar