Annons
Annons


Guitar hero II i sin Xbox 360-version fick till sist Café-redaktionen att kapitulera. Utvecklarna Harmonix rider vidare på framgångens våg med Rock Band, i vilket de fogar samman Guitar hero med Singstar till det totala musikspelet där du och tre andra sjunger, spelar gitarr, bas och trummor.

Spelet kommer att ges ut av MTV och Electronic Arts till Xbox 360 och Playstation 3 lagom till jul, och med dessa större samarbetspartners och högre budget följer fler originalinspelningar och färre covers än i Guitar hero-spelen.

En större nyhet är att man lierat sig med Fender, i stället för Gibson, men preliminärt ska spelet fungera med de gamla Guitar hero-kontrollerna.

Annons

Hur spelets onlinekomponent ser ut har inte avslöjats, men vi får anta att man kommer att kunna spela med varandra över nätet.

Mer traditionella Guitar hero III släpps parallellt till de enklare maskinerna Playstation 2 och Nintendo Wii, och redan i sommar kommer pudelrockiga Guitar hero rocks the 80s med band som Twisted Sister, Bow Wow Wow, Dio och Asia.
  
Mats Rydström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar