Annons
Annons

Hope lanserar ny kollektion vaxplagg

Vaxplagg har varit storsäljare i fler år än den moderna modeindustrin över huvud taget existerat. Och har aldrig gått ur tiden. Nu i höst presenterar svenska Hope en ny kollektion vaxplagg under namnet Hope wax wear. En utökad produktlinje med bland annat jackor, skor och väskor.

joel

Vaxplagg har varit storsäljare i fler år än den moderna modeindustrin över huvud taget existerat. Och har aldrig gått ur tiden. Nu i höst presenterar svenska Hope en ny kollektion vaxplagg under namnet Hope wax wear. En utökad produktlinje med bland annat jackor, skor och väskor.Vaxplagg har varit storsäljare i fler år än den moderna modeindustrin över huvud taget existerat. Och aldrig gått ur tiden. Nu i höst presenterar svenska Hope en ny kollektion vaxplagg under namnet

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Hope wax wear. En utökad produktlinje med bland annat jackor, skor och väskor.

– Våra vaxplagg blir långvariga favoriter i garderoben då de åldras på samma sätt som ett par gamla jeans, säger Stefan Söderberg, designer och grundare av Hope.

Vaxtyget som har använts i linjen är framtaget i silikonvax och innehar samma egenskaper som det gamla vaxet, men är utvecklat så att det inte behöver återfettas eller luktar vax. Och kan maskintvättas.

I konceptet ingår som sagt såväl klassiker som helt nya plagg. Jake coat (3 500 kronor) är en ny kort jacka i vaxmaterial med detaljer i mollskinn. Fans shoe (1 200 kronor), för både dam och herr är en Vans-inspirerad sko i vax och gummi. Major bag (2 000 kronor) och Shopping bag (1 000 kronor) är två klassiker vi också kommer att få se nylanseras i vaxtyg.

Hope vax wear kommer att finnas i butik (och i Hopes webbshop) från mitten av november.

Josefine Berglund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar