Annons

Höstens fem bästa köp. Idag: PUB

Varuhuset PUB i Stockholm har förändrats i så rasande takt att det just nu är landets mest spännande. Vi bad Cecilia Steiner att lista höstens fem bästa köp. Resultatet? En komplett outfit.

joel

Varuhuset PUB i Stockholm har förändrats i så rasande takt att det just nu är landets mest spännande. Vi bad Cecilia Steiner att lista höstens fem bästa köp. Resultatet? En komplett outfit.Varuhuset PUB i Stockholm har, för att dra till med ett understatement, förändrats. Och är nog landets mest ”händande” just nu (det händer, och har hänt, för mycket för att ens sammanfatta – läs själv här).

Annons

Det som kan sägas är att stället erbjuder en komplett shopping. Och det var således naturligt att be Cecilia Steiner, Visual Merchandiser på PUB, lista höstens fem bästa köp.

– Skjortan har ju en given plats i var mans garderob i höst, säger Cecilia. Och utbudet hos oss är som sig bör därefter, det vill säga gigantiskt. Den som söker en bra skjorta (klassisk, lantlig eller mer fashion, exempelvis), hittar den PUB. Så jag valde andra saker – men tänker mig gärna en skjorta underst i denna outfit. En avslappnad med ändå proper stil.

Gilla Cafe.se på Facebook

david_design

1. Höstens bästa byxor är bruna, diskret rutiga och i skön ull: David Design från nyöppnade butiken The CasbahPUB.02. Pris: 1 295 kronor.

raf_raf_simons

2.
Snyggaste bältet är melerat: RAF by Raf Simons från AplacePUB.03. Pris: 495 kronor.

whyred


3.
Whyred har gjort en superb höstkollektion och det stickade har alla rätt, här är bara tre exempel. Finns hos Awesome RagsPUB.01, priser på dessa utvalda är 1 299-1 599 kronor.

common_projects


4.
På fötterna: Stilrena sneakers i grått läder eller brun mocka (båda färgerna visas på bild). 2 195 kronor paret från AplacePUB.03. Märket heter Common Projects.

Robe_di_Firenze


5.
Snyggaste portföljen är slimmad och i retromodell, med nedfällbara handtag. Italiensktillverkad, vilket borgar för kvalitet. Robe di Firenze, 1995 kronor hos MoisiePUB.02.

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar