Annons

Höstens snyggaste rock?

Brittiska Aquascutum lanserar exklusiv, stryktålig och hårt limiterad vintagekollektion. Totalt nio överrockar når utvalda butiker och snyggast är en fårskinnsfodrad huvjacka.

joel

Brittiska Aquascutum lanserar exklusiv, stryktålig och hårt limiterad vintagekollektion. Totalt nio överrockar når utvalda butiker och snyggast är en fårskinnsfodrad huvjacka.Förra året presenterade brittiska Aquascutum, grundat redan 1851, en uppmärksammad kollektion med damkappor inspirerad av trogna kunder från 40-talets Hollywood, bland andra Marlene Dietrich, Audrey Hepburn och Sophia Loren.

Nu i höst kommer en exklusiv och lika hårt limiterad vintagekollektion för män.
– Vi har tagit fram nio överrockar i lyxiga material och i en liten upplaga. Designen är hämtad från våra arkiv och är inspirerad av alla de berömda personligheter, inte minst upptäcktsresande, som burit

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Aquascutums kläder genom åren, berättar chefsdesignern Graeme Fidler.

Rockarna produceras i dyra material som kashmir, nappa och japansk bomull och har autentiska detaljer från 1930-talet, bland annat markerade axelok och bälteshållare för vapen.

Snyggaste produkten i Aquascutums vintagekollektion är en fårskinnsfodrad huvjacka som påminner mycket om den parkas som självaste Sir Edmund Hillary bar när han var först med att bestiga Mount Everests topp 1953.

Michael Dee

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar