Annons
Annons

Höstjackornas oväntade vinnare?

Kanske är det den naturliga driften efter att bära någonting "nytt". Kanske är det bara resultatet av hög kvalitet och ett gott rykte. Hur som helst så är svenska Sail Racing på god väg att bli säsongens snackis.

joel


Att utgå från sina kärnvärden, från det man kan bäst, och därifrån utveckla nya produkter och marknader är nyckeln till att bredda sitt varumärke. Någonting svenska Sail Racing alltmer framstår som ett föredöme inom.

De högteknologiska seglingskläderna har sedan länge ynglat av sig och märkets Casual-linjer syns numera nästan lika ofta i stadskärnor som i seglingssammanhang. Nästa steg har varit att förlänga säsongen.

Annons

– Det är fortfarande lätt att uppfatta Sail Racing som ett renodlat seglingsmärke och därmed relatera oss enbart till vår- och sommarsäsonger, säger Lasse Bolin, marknadsansvarig på Sail Racing. Men sedan en tid tillbaka har vi fått ett bra fäste även med våra höst- och vinterplagg. Vi presenterar nu fullskaliga kollektioner. Och det går riktigt bra.


Varför tror du att människor plötsligt väljer att bära ett seglingsmärke i höst- och vintertid?

– Våra produkter är trovärdiga och människor vet att vi hela tiden jobbar hårt med att till exempel utveckla Gore-Tex– och Windstopper-funktionaliteter. Samt adderar funktionalitet som underlättar för den som faktiskt bär plaggen.


Vilket är ditt egna favoritplagg i den höst- och vinterkollektion som nu finns i butik?

Pole down parka, det är vår riktiga expeditionsjacka.


Daniel Kjellsson

En Sail Racing-jacka kostar mellan 1 995 kronor och 6 995 kronor.
För mer information: www.sailracing.se

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar