Ikea återskapar vardagsrummen från ”Vänner”, ”The Simpsons” och ”Stranger Things”

Vilket serieuniversum vill du bo i?

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2019-05-31 14:01  |  Lästid: 2 minuter

”For real families”, lyder IKEA:s slogan till den nya kampanjen IKEA Real Life. Ironiskt nog är detta tvärtemot vad kampanjen ifråga faktiskt utgår från: nämligen att återskapa ikoniska vardagsrum ur TV-historien från minst sagt fake families.

Nu kan i alla fall du som alltid velat ha Monica Gellers välstädade vardagsrum, Simpson-familjens ofta trånga soffa eller de mystiska 80-talsmöbler från Stranger Things återskapa en alldeles egen version till ditt drömvardagsrum.

Enligt Adweek tog det två månader för IKEA att hitta de rätta produkterna, som sedan sammanställdes och 3D-designades om så att de skulle likna de minnesvärda vardagsrummen till så hög grad som möjligt.

Ja. Här kan du verkligen förverkliga vilken idé som helst. Så länge du håller dig inom ramarna för tre TV-serier, det vill säga.

Förutom att vardagsrummen kommer att synas i annonser och på webbsidan kommer de även att kunna ses i utvalda IKEA-varuhus i Mellanöstern. Så är du taggad att balansera en Bud Light på kaggen i Homer Simpsons orangea soffa eller försöka kommunicera med en avliden släkting genom Will Byers vardagsrumsklotter får du resa långt.

Du kan läsa mer om kampanjen på IKEAs hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-31 14:13