Annons


I ett hav av sedvanligt bisarra och skrattretande dåliga konkurrenter – ska Charlotte Perrelli ikväll försvara de svenska färgerna i Eurovision Song Contest.

För exakt nio år sedan uppmärksammade vi på Café för första gången den dåvarande Wizex-sångerskan och det var inledningen på vad som skulle bli en lång och häpnadsväckande framgångsrik relation.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Vi önskar Charlotte lycka till genom att lista hennes tre största Café-stunder.

1. Den internationella stjärnan

Cafés stora EM-nummer (i din butik nu) är proppfullt av män. En miljö Charlotte är välbekant med: ”Dansbandsvärlden är märklig. Det var lite chockerade när det morgonen efter en provspelning kom in tjejer och skulle pussa vissa killar adjö trots att man visste att killarna hade fru och barn.”

Läs hela den avslöjande intervjun och se alla nya bilder i Cafés stora EM-nummer. I din butik nu. Charlotte Perrelli har aldrig varit vackrare.

charlotte_perrelli_1

2. Första omslaget (Juni 1999)

Charlottes första Caféomslag. Hon var ännu sångerska i dansbandet Wizex och berättade glatt i intervjun om  sin uppväxt på en lantgård i småländska Hovmantorp: ”Vi hade får, hästar, kossor och kalvar. Det var tufft. Jag slog hö och körde traktor, skodde hästar och utfordrade djuren. Jag har varit med om älgjakt och slaktat djur.”

Detta imponerade så på den inte fullt lika härdade Caféredaktionen att vi utsåg Charlotte till Sveriges sexigaste kvinna (se alla de bilderna på Charlotte Perrelli här).

charlotte_perrelli_2


3. ”New York-sessionen” (September 2003)

2003 fög vi Charlotte till New York för en session med världs­fotografen Antoine Verglas. I intervjun konstaterade Charlotte bland annat att hon sällan läser sexfrågespalter:  ”Det är samma frågor och svar som kommer tillbaka. Kan man bli med barn av att hångla?”

Att Charlotte faktiskt själv just blivit gravid syntes inte heller på Antoine Verglas bilder…

charlotte_perrelli_3

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar