Jackass-idioternas bästa knep

joel  |  Publicerad 2006-06-28 17:28  |  Lästid: 2 minuter
MTV

En sprucken svanskota, brutna revben, medvetslöshet och hjärnskakning tre gånger om, blodsutgjutelser och brutna ben. Det är bara några av skadorna inspelningen av Jackass the Movie resulterade i.

Här lär Johnny Knoxville och Bam Margera ut sina eh, bästa knep för att hantera smärtan och undvika att skada sig.

Det ska göra ont
– Ju mer smärta, desto bättre stunt. Det ska göra ont, berättar Johnny Knoxville.

Få en käftsmäll
– Om man får en rejäl käftsmäll först, så har man ju redan ont. Så då bryr man sig inte om man hamnar med ansiktet i asfalten eller inte. Smart va?, tipsar Bam Margera.

Tänk inte
– Tänker man på det blir det inte snyggt. Och så slår man sig mer. Nollställ dig själv innan du gör ett stunt, säger Johnny Knoxville.

Ha jobbiga kompisar
– Vi hinner inte tänka på om stuntet gör ont. Vi har fullt upp med att hålla koll på om någon av kompisarna försöker pissa en på benet. Eller göra något annat jobbigt eller äckligt. Och då glömmer man bort att tänka på att tricket kan komma att göra ont, säger Bam Margera.

Sup inte
– Var nykter. Det är schysst att ha hyfsad balans när man åker skateboard och så. Även om man blir lite bedövad och inte känner samma smärta. Men alla andra runtomkring brukar vara fulla.

Mjuka upp
– Värm upp ordentligt. Det är ganska självklart. Det kanske verkar konstigt att värma och förbereda sig inför att åka med en kundvagn rätt in i en tegelvägg. Men det räcker att sticka ut och skejta i nån halvtimme, så slipper man den värsta stelheten, säger Bam Margera.

Vänta några timmar
– Gör aldrig stuntsen tidigt på morgonen. Antingen är man bakfull, eller så är man bara sömnig, och inte riktigt alert. Och så är det kallt. Skaderisken är mindre om det är varmt, hävdar Johnny Knoxville.

Oskar Hammarkrantz

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 22:48