Hoppa till innehåll

Jag är egentligen för upprörd för att prata om det här

På allvar. Jag är för upprörd för att prata om det här. Men jag fick en låda gräddbullar av en god vän när jag var i Skåne. Och nu har jag tagit med dem hem till Stockholm. Okej, jag fick en låda gräddbullar av en god vän när jag var i Skåne, och jag åt … Continued

På allvar. Jag är för upprörd för att prata om det här.

Men jag fick en låda gräddbullar av en god vän när jag var i Skåne. Och nu har jag tagit med dem hem till Stockholm. Okej, jag fick en låda gräddbullar av en god vän när jag var i Skåne, och jag åt upp den lådan gräddbullar medan jag var i Skåne, men det stod på lådan var de var köpta, så jag åkte dit och köpte en låda till. Okej, två lådor till. Och en av dem tog jag med mig till Stockholm.

Och jag är egentligen alldeles för upprörd för att prata om det här.

Men nu har det alltså visat sig att i somliga delar av Sverige så heter inte gräddbullar ”gräddbullar”. Det har till och med visat sig att i somliga delar av Sverige, och somliga av de delarna befinner sig i mitt hem (i mitt HEM!) så finns det människor som inte ens vet vad gräddbullar ä-r.

De vet inte.

Vad det är.

Jag är egentligen för…men alltså…på riktigt…i somliga delar av mitt hem så går det runt somliga människor och frågar ”menar du kokosbollar?”. Menar jag kokosbollar? HADE JAG MENAT KOKOSBOLLAR HADE JAG FÖR HELVETE SAGT ”KOKOSBO…

Jag sa ju det.

Jag är för upprörd.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.