Hoppa till innehåll

”James” har byggt världens fulaste Nintendo – i en kassett

Den här uppfinningen är ett brott mot naturen men piggar upp i all sin märkliga kreativitet.

Ibland slår Youtubes algoritmer en med häpnad. Som när den här videon dök upp där en person bygger om en gammal Nintendokassett så att den kan spela andra Nintendokassetter. Han förvandlar alltså ett spel till en spelkonsol, eftersom… Ja, det vet nog ingen.

Slutresultatet ser, i brist på bättre ord, onaturligt ut. I videon öppnar mannen som kallar sig själv ”James” först upp en spelkassett och därefter en Nintendokonsol. Sedan pusslar han ihop all teknik från den stora grå lådan tills den får plats i den betydligt mindre grå kassetten. Som om det inte vore klurigt nog har ”James” satt upp regeln att han inte heller får tömma kassetten på innehåll, vilket gör den ganska meningslösa utmaningen ännu svårare.

Lyckligtvis klarar han dock uppdraget och åstadkommer någonting vi andra bara kan drömma om – att spela Nintendospel på en Nintendokassett. Ta en titt på videon nedan, så kanske även ditt liv kan fyllas med en djupare mening.

Om ”James” kan överkomma detta till synes oöverstigliga hinder så ger det hopp även till oss andra. Man ska aldrig ge upp. Om man bara kämpar tillräckligt hårt och har rätt lödverktyg där hemma kan man åstadkomma chockerande brott mot naturen. Som den här hemskt fula spelkonsolen.

Se klippet här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.