Annons

Joel Lindgren är veckans bäst klädda på #cafestil

Fokus på material och passform, och lyxa gärna till en outfit med accessoarer. Det är två av tipsen från veckans bäst klädda Café-läsare, Joel Lindgren.

Tom Cehlin Magnusson
Joel Lindgren är veckans bäst klädda på #cafestil

Joel Lindgren, 22 år gammal från Uppsala, är veckans bäst klädda på Cafés Instagramkonto, @cafestil. Hans instagramkonto visar upp stilrena men avslappnade outfits som ständigt bjuder på inspiration. Vi tog en pratstund med Joel om hans stil.

Annons

joellindgren2

Joel Lindgren i sina två bästa klädinköp. 

Hur skulle du beskriva din stil?
– Det är alltid svårt att sätta ord på en stil men jag skulle förklara den som delvis stilren, enkel och svensk. Men jag gör också försök till en mer egen och annorlunda stil. Jag gillar att fokusera på material och passform.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vems stil inspireras du av (och varför)?
– Jag inspireras utav många människor runt om i världen, men skulle jag välja de två främsta som gör det dagligen så är det Martin Hansson och Oscar Arrsjö. Jag tycker att bådas stil är tilltalande och faller mig mycket väl i smaken.

Vilket är ditt bästa klädköp på senare tid?
– Jag har gjort flertalet bra köp den senaste tiden faktiskt. Men jag håller min ljusa mockajacka från J.Lindeberg och min svarta skinnjacka från Frontmen Collection högt. Båda jackorna har en fantastisk passform och den dubbla dragkedjan ger jackorna en till dimension.

Vilket är ditt sämsta klädköp på senare tid?
– Svår fråga. Jag får nog gå tillbaka lite i tiden och säga mina svarta bikerjeans från Isabel Marant Pour H&M. De har endast legat i garderoben sedan inköpet tyvärr.

Vad är ditt bästa stiltips under sommaren?
– Det handlar lite om att våga på sommaren. Men personligen så tycker jag om en bekväm och ledig stil, gärna kläder i linnematerial som andas bra. Lyxa gärna till outfiten med snygga accessoarer!

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

 

Det här är Joels senaste bild på Instagram – följ honom för snygg inspiration!

joellindgren3

 

Annons

Dela (90)
Tweeta

Annons


Laddar