Hoppa till innehåll

Jonas Cramby just nu

Just nu sitter jag i hemmakontoret och dricker oerhört svagt bryggkaffe som jag låtit stå på värmning hela förmiddagen för att få till den där rätta amerikanska dinersmaken. Jag har som vanligt på mig en bandana för att, förhoppningsvis, en dag vara avslappnad nog att kunna använda plagget in public. Jag lyssnar på Never Let … Continued

Just nu sitter jag i hemmakontoret och dricker oerhört svagt bryggkaffe som jag låtit stå på värmning hela förmiddagen för att få till den där rätta amerikanska dinersmaken. Jag har som vanligt på mig en bandana för att, förhoppningsvis, en dag vara avslappnad nog att kunna använda plagget in public. Jag lyssnar på Never Let go av Tom Waits på repeat och slöyoutubar lite  Everestfilmer fast jag egentligen borde skriva färdigt ett reportage. Vad gör ni?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.