Annons

Jonas Parandian går match mot Kalle Wahlström: ”Blir jävligt tufft”

Cafés bloggare Jonas Parandian är nominerad som årets ”Social Media Influencer” i träningspriset Guldhjärtat. Hjälp honom slå Kalle Zackari Wahlström!

Joakim Almén
Jonas Parandian går match mot Kalle Wahlström:

Foto: Tobias Ivarsson.

Foto: Tobias Ivarsson.

Kan inte någon leta fram gammalt skit på Kalle och hänga ut honom? Presidentkandidatsnivå.

Naprapaten Jonas Parandian har ett extremt populärt Instagramkonto och bloggar om träning och hälsa för Café. Nu är han nominerad som årets Social Media Influencer i Guldhjärtat – träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan. Men han möter tufft motstånd: Sveriges träningsälskling Kalle Zackari Wahlström är nämligen också nominerad.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Grattis Jonas! Fan vad kul att du är nominerad som influencer, men du vinner väl inte mot Kalle Zackari Wahlström?

– Nej, det blir jävligt tufft tror jag. Det är ett tufft startfält. Kalle är den absoluta storfavoriten. Men jag fick faktiskt hans röst, och han fick min haha. Jag är ju Kalles naprapat också.

Om det gick att spela på priset: vilket odds skulle du sätta på dig?

– Bra fråga. Folkets är röst är halva grejen och juryns är halva. Kalle vinner nog folkets röst, men jag kanske kan vara favorit hos juryn. Jag skulle sätta 10 gånger pengarna på mig – spelbart ändå.

Du är extremt ödmjuk och fin när du uppmanar folk att rösta på dig ELLER andra. Går du inte till överdrift här?

– Haha! Det är ett sätt att vinna fler röster på att vara så ödmjuk. Det är bara taktik. Nejdå. Jag tror att det är därför jag har blivit nominerad. Jag tror att folk gillar att jag är mig själv på Instagram och min blogg – det är genuint.

Man gillar ju dig, kan vi göra något för att hjälpa dig maxa röstantalet?

– Det här är en bra start att synas. Min gameplan var att jag skulle rösta från alla mina mobiler och datorer. Men man fick bara röst en gång på sig själv, så det sprack. Alla som känner att de har lärt sig nåt eller blivit inspirerade av mig borde rösta på mig. Eller så skapar vi en beef mot Kalle. Han är ju Sveriges mest folkkära person just nu, det är svårt att vinna. Kan inte någon leta fram gammalt skit på Kalle och hänga ut honom? Presidentkandidatsnivå.

Slutligen: Kan vi få ett spektakulärt löfte om du vinner?

– Om jag vinner kryper jag till jobbet en dag och dokumenterar det på Instagram. Det är fem kilometer till jobbet, det skulle ta extremt lång tid och jag behöver vara i fysisk toppform för att klara av det. Om jag startar på morgonen kanske jag är framme vid lunch, haha.

Man hejar ALLTID på en underdog, och vi älskar Jonas! Hjälp honom slå den omöjliga Kalle Wahlström genom att rösta här.

Guldhjartat

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar