Annons

Tio sätt att krydda livet i sänghalmen – enligt några av världens största stjärnor.

1. Slå ett slag för bra sex
”Sadomasochism är fantastiskt eftersom det bygger på att du blir påpucklad av en person som du vet aldrig skulle göra dig illa.”
Madonna

2. Tänk globalt

”Det är viktigt att inte vara trångsynt när det handlar om sex. Jag har legat med svarta kvinnor och kinesiska kvinnor… Faktum är att jag en gång låg med en svart kinesiska.”David Lee Roth3. Ombyte förnöjer”Min erfarenhet är att sex blir betydligt intressantare om tjejen piggar upp situationen genom att ta på sig en cheerleaderdräkt.”
Charlie Sheen

4. Underskatta inte tandhygienen

”Ge fan i att slipa dina tänder! När jag gjorde det blev min fru vansinnig eftersom det förstörde hennes möjligheter att njuta när jag gav henne oralsex.”
Dee Snider

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

5. …Eller en bra rakhyvel
”Alla borde prova på helrakat. Känslan blir helt enorm. Jag är helt clean själv. Här växer lika lite som i Mojave-öknen. Jag är som en landningsbana för flygplan. Underbart!”
Jenny McCarthy

6. Spela sjuk
”Vill du lyckas sexuellt med kvinnor – säg att du är impotent. Kvinnorna kommer att kasta sig över dig för att bevisa motsatsen.”
Cary Grant

7. Pigga upp henne med något sött

”Det enda som är bättre än vanlig sex är sex kryddat med choklad.”
Catherine Zeta-Jones

8. Ta bilder
”Mitt råd är att alltid ta med en kamera! Precis som andra turister älskar jag att fotografera. När jag är på en vacker plats vill jag fånga den, föreviga den i minnet.”
Gene Simmons

9. Våga vara kinky
”Är sex smutsigt? Bara om det utförs på rätt sätt.”
Woody Allen

10. Dölj prasslet med mat
”Vi hade ett bra sätt att dölja att vi hade varit otrogna mot våra flickvänner: Framåt morgonkvisten, när festandet var över, åkte vi till ett matställe, köpte var sin äggburrito och gned snorren i den så att våra tjejer inte skulle känna lukten av andra tjejer.”
Vince Neil

Fredrik Wikingsson & Filip Hammar

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar