Annons

Kändisarnas nya favoritmärke

Bamford & Sons är ett tämligen nytt modevarumärke men som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. Märket syns på allt fler stilcelebriteter i Londons nöjesliv (som Alex James från Blur och Bryan Ferrys son Otis) men det som placerar märket i en klass för sig just nu är de fantastiska tygerna och materialen, ofta dyr egyptisk bomull i skjortor och kashmir i kavajer.

joel

Bamford & Sons är ett tämligen nytt modevarumärke men som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. Märket syns på allt fler stilcelebriteter i Londons nöjesliv (som Alex James från Blur och Bryan Ferrys son Otis) men det som placerar märket i en klass för sig just nu är de fantastiska tygerna och materialen, ofta dyr egyptisk bomull i skjortor och kashmir i kavajer.Bamford & Sons är ett tämligen nytt modevarumärke (tidigare bedrevs tillverkning av tunga motorfordon) men som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren.

Bamford & Sons har designat varianter av Rolex Daytona och Submariner.

• Stark miljöprofil i ekologiska plagg.

Bamford & Sons syns på allt fler stilcelebriteter i Londons nöjesliv, som Alex James från Blur och Bryan Ferrys son Otis.

Men det som placerar märket i en klass för sig just nu är de fantastiska tygerna och materialen, ofta dyr egyptisk bomull i skjortor och kashmir i kavajer.

Bamford & Sons öppnade nyligen en butik på fyra våningar på Sloane Square i London – förutom kollektioner finns här också ett utmärkt café och en avdelning med diverse vintageprylar.

Michael Dee

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook
Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar