Kevin Hart: ”Svenskar på gymmet pillar med håret istället för att lyfta vikter”

Komikern och skådisen Kevin Hart är aktuell med filmen Ride Along 2 som visas på svensk bio. Cafés Oliver Beckman träffade stjärnan i Stockholm.

Oliver Beckman  |  Publicerad 2016-01-29 09:42  |  Lästid: < 1 minuter

Filmen Ride Along från 2014 blev en enorm succé i USA, den drog in dryga 153 miljoner dollar i intäkter och fyllde biosalonger överallt. Nu kommer uppföljaren – som ska vara större, bättre och sexigare, enligt Kevin Hart som åter axlar rollen som polisaspiranten Ben Barber.

– Folk gillade den förra filmen, så vi gjorde en ny. Vi tycker att det är en komedifilm i sitt absoluta essä. Det är en film för alla, så alla bör gå och se den! Gå ut och skratta istället för att sitta hemma och fisa. Vi behöver det, säger Kevin Hart.

Jag vet att du tränar väldigt mycket och hårt. Så vad har du för tips till svenska män för att komma i god form?

– Vad jag vill säga till svenska män som tränar är, klipp av er håret! För jag ser svenska killar på gymmet som pillar med sitt hår istället för att lyfta vikter. Så mitt råd är att klippa av er luggen. Då får ni mycket mer gjort på gymmet, tro mig.

Du klär dig också väldigt bra. Vad har du för stiltips?

Less is more är väl vad jag kan säga. Du kan ju köpa en dyr designerjacka och sedan dressa ner den med en simpel t-shirt och ett par schyssta sneakers. Allt handlar om att se till att din stil passar dig.

Se Kevin Harts imitation av svenskar på gymmet!

Mer Kevin Hart!

Se när Kevin Hart imiterar David Beckham i H&M:s nya reklam

Will Ferrell, Kevin Hart och Snoop Dogg gav sig på Bieber – här är bästa skämten

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-29 22:52