Hoppa till innehåll

Se när Kevin Hart imiterar David Beckham i H&M:s nya reklam

Tobias Skagerström

I en reklamfilm för David Beckhams nya höstkollektion för H&M spelar Kevin Hart en skådespelare som förbereder sig för att agera som den gamle fotbollsspelaren i en film. Därför följer Hart efter engelsmannen i hans vardag och det märks tydligt vem som har roligast av de två. * * * Reklamfilmen går ut på att Kevin Hart följer efter … Continued

Beckhamhart

I en reklamfilm för David Beckhams nya höstkollektion för H&M spelar Kevin Hart en skådespelare som förbereder sig för att agera som den gamle fotbollsspelaren i en film. Därför följer Hart efter engelsmannen i hans vardag och det märks tydligt vem som har roligast av de två.

* * *

Reklamfilmen går ut på att Kevin Hart följer efter den gamle fotbollsspelaren i både hans hem och på hans jobb för att från oroväckande nära håll lära sig hur engelsmannen rör sig och pratar. För att lära sig detta har de två matchande kläder och den amerikanske komikern och skådespelaren försöker bland annat sova bredvid David Beckham och använda hans tandborste för att bli så lik som möjligt.

Reklamen är för H&M:s nya kollektion Modern Essentials selected by David Beckham som kommer att finnas i butiker och online från 1 oktober.

Tobias Skagerström

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.