Kika in i Göteborgs nya lyxhotell med glamour från 60-talets Vegas

Beachklubben Pachanga i Jacyz hotell och resort i Göteborg.

Nyöppnade hotellet Jacy'z Hotel & Resort jobbar pastellfärger, guld, mönster och amerikansk glam för hela slanten.

Joakim Almén | Foto: Jacy'z  |  Publicerad 2022-11-04 15:27  |  Lästid: 3 minuter

I den 100 meter höga skyskrapan i stadsdelen Gårda kan du nu besöka Göteborgs nya hotell- och resortjuvel Jacy’z som slog upp entrédörrarna 2 november.

Bakom den spexiga glasfasaden är det fullt blås på lifestyle: Hotellet har 233 rum, varav 41 av rummen tillhör JQs ett storts hotell i hotellet som erbjuder en exklusivare upplevelse, och erbjuder mat- och dryckupplevelser av kvalitativt snitt, med tre restauranger signerade stjänkocken Frida Nilsson samt flertalet barer. Menyn lockar med lobster rolls, fish taco, ärt- och avokadoröra med nachos eller poké bowl. Allt med inspiration från Kalifornien, Mexiko och Hawaii.

Här finns också en stor mötesanläggning, sports club och mängder av aktiviteter och upplevelser att fördriva tiden med såsom biljardbord, bordtennis, golfsimulator, deli och till och med blomsterbutiker.

Från hotellets Miami-inspirerade pool club Pachanga på våning 27 och 28 kan du sippa på en Moscow Mule i klubbens pool med en svårslagen utsikt över ”Lilla London”. Det är inte ditt vanliga lugna Yasuragi, betoningen ligger i Pachangas fall på ordet klubb. Åtminstone under kvällstid.

”Vi startar lugnt på morgonen och vrider upp tempot under dagen där vi avslutar med en härligt stökig atmosfär på småtimmarna. Utvalda datum kommer vi därtill att arrangera pool club party", säger Jimmy Olsson, VD på ESS Group.

Vill du simma mindre och äta mera finns också Jacy'z skybar och restaurang Gogogaga våningen under.

Fokus på mat och dryck i den lite lugnare skybaren Gogogaga våningen under Pachanga.

Hotellet själva beskriver sin stil som “inspirerad av glamouren från 60-talets Las Vegas där alla detaljer går i en luftig, sofistikerad färgskala som balanseras av spännande textilier och extra fluffiga kuddar. Den varma träinredningen möter elegant marmor, ofta i geometriska mönster.”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-11-07 20:44