“Killar borde använda mer boots”

joel  |  Publicerad 2008-08-14 08:40  |  Lästid: 2 minuter


MQ fortsätter att satsa hårt på sina kampanjer. Den höstsväng som drar igång idag (torsdag 14 augusti) är bland andra Jonas Åkerlund, Erik Broms, Brolle samt tre svenska supermodeller på olika sätt inblandade i.

Kampanjens reklamfilm har regisserats av Jonas Åkerlund och stillbilderna tas av världskände film- och modefotografen Eric Broms.

I filmen sjunger Brolle en cover av David Bowies låt Fashion och köras av tre svenska supermodeller: Adina Fohlin, Elsa Sylwan och Madeleine Blomberg som alla har gjort imponerande jobb åt några av världens största modehus.

adina_fohlin
Adina Fohlin.

Brolle, hur mycket har du handlat på MQ egentligen?
– En del, de har bra grejer – särskilt kavajer har det nog blivit genom åren. Jag brukar ofta kombinera en mer dressad kavaj med ett par slitna jeans.

Varifrån hämtar du inspiration?
Elvis, Johnny Cash, James Dean, Frank Sinatra.

Vilken accessoar blir viktigast för dig i höst?
– Jag har sett en del modebilder där killarna bär flera armband på ena armen. Jag  har burit fem stycken samearmband på min arm hur länge som helst – så jag var före dem! Bakom varje armband finns en historia så dem håller jag riktigt kära, även till hösten.

brolle_1
Brolle.

Vad vill du se mer av på killar i höst?

– Boots, det är snyggt och manligt. Jag brukar ofta kolla in Sko Uno, där kan man hitta riktigt snygga 1960- och 1970-talsinspirerade skor.

Trodde du någonsin att du skulle vara med i en video signerad Jonas Åkerlund?
– Nej det har jag aldrig vågat drömma om. Men han var trevlig och kom
direkt fram och sa "Fyfan vad bra du gör låten." Det var nervöst att arbeta med professionella modeller men han var väldigt jordnära och
ödmjuk och spred liksom ett lugn över hela teamet.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:11