Annons
Annons

Kommer du ihåg världens starkaste pojke? Så här ser han ut i dag

I slutet av 90-talet blev Richard Sandrak känd som ”lille Herkules” och det sades att han var världens starkaste åttaåring. Det har hänt en del sedan dess.

Mats Bax

Richard Sandrak föddes 1992, son till en kampsportare och en fitnessintruktör. Och de flesta med en tv eller internetuppkoppling har sett bilderna på honom som hypertränad knatte.

Annons

foour

 

Han bänkade 82 kilo redan som sexåring, lärde sig flera kampsporter och blev snart känd som Lille Herkules. Han dök upp i pratshower och på kroppsbyggartävlingar, och gjorde både dokumentärer och spelfilmer.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

 

Men Richard drevs på hårt av sin pappa Pavel, hade inte tid med vänner och hölls på ett stenhårt kost- och träningsschema. När Richard var 11 år hamnade pappan i fängelse misstänkt för hustrumisshandel, och Richard lade ner den hårda tyngdlyftningen.

kid-bodybuilder-little-hurcules

 

I dag är Richard Sandrak 24 år och jobbar som stuntman i Kalifornien.

richard-sandrak

 

Den rippade tvättbrädan är borta och numera håller han formen med skateboard, löpning och chins. ”Jag lyfter inte vikter längre. Det blev tråkigt för mig,” säger Richard Sandrak till Inside Edition.

sandrak2

 

Trots att han inte längre är någon Herkules ångrar han inte sin uppväxt.

”Jag är väldigt stolt över mitt förflutna, och det gör inget att folk frågar om det. Men jag vill inte vara fast i det,” säger Richard, som nu drömmer om att bli ingenjör på rymdinstitutet NASA.

Här kan du se hela intervjun:

Annons

Dela (218)
Tweeta

Annons


Laddar