Konstnärlig egotripp

joel  |  Publicerad 2007-01-15 17:14  |  Lästid: 2 minuter

Alla lider vi av en släng självupptagenhet och egocentrism. Inte den egenskap vi nämner först på en arbetsintervju, kanske, men det är trots allt ett faktum att mina egna semesterbilder är roligare att titta på än till exempel dina.

 

konstnarlig ego_bil

 

Det optimala sättet att manifestera sin narcissism i hemmet är givetvis att skaffa en Andy Warhol- eller Roy Lichtenstein-tavla. Med sig själv som motiv. Tänk Gabrielle Solis i Desperate housewives. Smaklöst, men också väldigt, väldigt roligt.

 

Och är du lite mindre självgod än jag kan du alltid göra konst av din tjej i stället.

 

konstnarlig-ego_dubbel

 

Företaget Novapop i Madrid har sett till att den här möjligheten numera inte bara är ett privilegium för de rika eller Photoshopkunniga. Allt du behöver göra är att gå in på hemsidan novapop.com och bestämma dig för vilken stil du vill ha på portättet. Antingen Warhols celebritystil eller Lichtensteins serietidningstavlor. Storleken på porträttet kan beställas i olika storlekar – den minsta 30x40 centimeter, den största 100x135 centmeter. Priset varierar från 80 till 150 euro beroende på storlek. Du kan även beställa t-shirts, väskor eller specialdesignade bröllopskort.

 

Slutligen får du skicka in bilden och därefter har du din tavla på posten inom två veckor.

 

 

Peter Smirnakos

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 22:55