Annons
Annons

pyrotech_1_380

Pyrotech HFX Mini


Vill du ha (och det vill du) något som ser svart och hotfullt ut under tv:n ska du lägga pengarna på Pyrotech HFX Mini. Datorn är snabb som en pil och helt fläktlös, vilket innebär att den i princip inte låter över huvud taget. Dina polare kommer att peka på den och fråga vad det är för något – inte för att den är ful, utan för att den ser jäkligt häftig ut.
Liksom Datorbutikens bidrag har den bara två knappar i fronten och en liten display.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Inom kort kommer du att kunna få datorn färdigutrustad med hdmi-utgång, det vill säga en digital kontakt för tv:n. Det sitter också ett digital-tv-kort i den som kan läsa Boxers programkort.
Högsta prioritet för ett mediacenter är att vara tyst – det här är det. Det är också snabbt, Intels senaste processor med dubbla kärnor sitter i den här.

Processor: Intel Core 2 Duo T5500
Minne: 1 GB, 667 MHz
Hårddisk: 250 GB
Hemsida: www.pyrotech.se
Pris: 13 000 kronor
Betyg: sma_fiskarn_5

dign_380

Datorbutiken.com DIGN Home Theater
Datorbutikens mediacenter har bra prestanda och bäst av allt är att den inkluderar ett tv-kort som klarar av att läsa Boxers programkort – du får med andra ord digital signal hela vägen till lcd-tv:n och du slipper strulet med att ha flera fjärrkontroller på bordet.
Fronten pryds av två knappar och en tvåradig display som visar tiden, men i Media Center-läget visar den vilket tv-program du tittar på eller låt som spelas.
Bra prestanda, stor hårddisk och bra grejer, säger vi. Klart köpvärd.

Processor: AMD Athlon64 3500+, 2,2 GHz
Minne: 1 GB
Hårddisk: 320 GB
Hemsida: www.datorbutiken.com
Pris: 14 990 kronor
Betyg: sma_fiskarn_4

komplett_380

Komplett Media Center i40
Tanken med ett mediacenter är det ska se ut som vilken dvd-spelare som helst. Det gör Kompletts Media Center i40. Chassit kommer från Gigabyte och har en del in- och utgångar. Tv-kortet har dubbla tuners, så du kan spela in ett program och titta på ett annat, alternativt spela in bägge två. Hårddisken är på 250 gigabyte och över huvud taget är den väldigt tyst. Något som är värt att tänka på då du inte vill ha en hårtork under tv:n.
Bra maskin om du inte behöver det allra värsta.

Processor: Intel Pentium D, 3,4 GHz
Minne: 1 GB, 667 MHz
Hårddisk: 250 GB
Hemsida: www.komplett.se
Pris: 12 495 kronor
Betyg: sma_fiskarn_3

pyrotech_2_380

Pyrotech Fusion
Liksom Kompletts mediacenter är det här en budgetvariant, men en riktigt snygg sådan. Aluminiumfront och en stor volymkontroll som rullar hur lätt som helst. Fusion platsar i vilken tv-bänk som helst. Vill spela spel får du leta efter en annan dator, visserligen går det att konfigurera maskinen när du köper, men i det här utförandet duger det inte.
Ljudmässigt låter det också väl mycket om den, men är du singel och krämar alla filmer genom ett surroundsystem några hundra watt spelar det ingen som helst roll. 

Processor: AMD Athlon64 3500+, 2,2 GHz
Minne: 512 MB, 667 MHz
Hårddisk: 250 GB
Hemsida: www.pyrotech.se
Pris: 9 980 kronor
Betyg: sma_fiskarn_3

Petter Ahrnstedt

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar