Annons
Annons

Fredrik Aidehag

Cafés expert Eva B Kjeller hjälper dig att välja ut rätt set.

Glöm ögonmått och billiga spetsar. När du köper underkläder till tjejen gäller det att ha koll på både storlek och smak. Eller varför inte köpa ett presentkort? Café tipsar om hur du lyckas med underklädesköpet.

Annons

1. Vill hon verkligen ha underkläder i present?
Visst, det funkar alltid på bio. Man ger dyrt spetsset, kvinna blir överlycklig (och villig).

Men i verkliga livet är det inte lika självklart att flickvännen vill få trosor i present. Hon kan till och med ta illa upp. Fråga vad hon tycker, så slipper ditt paket (och kanske du?) åka ut med soporna.

2. Rätt storkel och stil

Kommer du hem med D-kupa modell Pamela Anderson och din tjej har (som de allra flesta) betydligt mindre tuttar, så blir du inte populär. Hon kommer bara att känna sig mindervärdig. Samma sak om du väljer för porrig modell. Öppet skrev i röd spets är inte precis en romantisk dröm. Smygkika på den bh och trosa hon bär när ni har date, så ser du vilken storlek hon har och i vilken färg och stil hon känner sig sexig.

3. Hoppa över de billiga kedjorna

På små, exklusiva underklädesbutiker finns det alltid en expedit att få hjälp av och då slipper du smyga omkring bland strumpeband och bli generad. Dessutom slår de in fantastiska paket, något som din flickvän säkert föredrar framför en liten kartong från H&M.

4. Presentkort lika med säkert kort

Tycker du att det är så pinsamt att handla underkläder till kvinnor att du hellre stjäl dem? Då är ett presentkort något för dig. Chansen att du misslyckas är minimal och de flesta kvinnor blir glada när de får en chans att shoppa. En lagom summa är mellan 500 och 1 000 kronor.

5. För de vågade

Presentkort är förvisso praktiskt, men särskilt sexigt är det inte. Om du vill att hon (och du) ska gå igång riktigt på presenten, så ta med henne till ett stort varuhus och ställ upp som smakråd när hon provar ställets sexigaste underkläder. Sedan är det upp till er hur hett det går till i provhytten.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar