Hoppa till innehåll

Läsning: Den perfekta sommaren

I senaste numret av Café har jag skrivit en liten krönika som handlar om den där perfekta sommaren som alla andra somrar tvingas mäta sig emot – de flesta av oss har väl en sån? När jag lanserade idén på Caféredaktionen sa i alla fall en medarbetare omedelbart: ”Oh. Min perfekta sommar är sommaren -94. … Continued

I senaste numret av Café har jag skrivit en liten krönika som handlar om den där perfekta sommaren som alla andra somrar tvingas mäta sig emot – de flesta av oss har väl en sån? När jag lanserade idén på Caféredaktionen sa i alla fall en medarbetare omedelbart: ”Oh. Min perfekta sommar är sommaren -94. Sverige vann brons och jag fick känna på mina första tuttar.”

Vilken är din perfekta sommar?

sommar

Krönikan handlar också lite om fåniga, sentimentala sommarkrönikörer och är, naturligtvis, lite fånigt sentimentalt skriven. Jag ber om ursäkt för det . Du kan läsa den här, på min hemsida.

Illustration: Jonas Bergstrand.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.