Hoppa till innehåll

”Låt den rätte komma in” firar 20 år med liveshow

Snart fyller en av de största svenska skräckklassikerna 20 år. Det firar författaren John Ajvide Lindqvist tillsammans med flera specialinbjudna gäster på scen.

Det är ett intensivt år för John Ajvide Lindqvist. Den andra delen i Blodstorm-serien släpptes tätt inpå att filmatiseringen av Hanteringen av odöda gick upp på svenska biografer. Dessutom har det snart gått exakt 20 år sedan John romandebuterade med Låt den rätte komma in. Svindlande förstås, men det firas ordentligt av Ordfront förlag med en helkväll på Brygghuset i Stockholm den 2 maj.

Under kvällen kommer John berätta om hur hans skrivande påverkas av litteratur, musik och film. Detta gör han tillsammans med inbjudna gäster som Amy Deasismont, Sara Bergmark Elfgren, Bob Hansson, Tomas Alfredsson och många fler.

Dessutom kommer samma kväll en riktigt lyxig jubileumsutgåva av Låt den rätte komma in släppas, fullspäckad med filmmanuset, bonusmaterial i form av noveller och ett nyskrivet efterord. Klädkod? Rött och svart såklart.

Kvällen startar klockan den 2 maj klockan 19.00 och biljetter finns ute nu på Tickster.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.