Hoppa till innehåll

LeBron James har köpt en villa i LA för 250 000 000 kronor

Johan Forsberg

Huset i Brentwood har bland annat ett cigarrum, en vinkällare och en hemmabio.

Lebron James spelar sin 15:e säsong i NBA och dominerar stort på basketplanen. I takt med framgångarna har så klart även plånboken fyllts på rejält genom åren och idag rankas han som nummer två i kategorin ”bäst betalda idrottare i världen”, tätt bakom Cristiano Ronaldo, enligt Forbes.

Nu har LeBron slagit till på en monstervilla i Brentwood, som ligger i de finare delarna av Los Angeles. Och han var inte rädd att spendera en del av den summa hans basketspelande har inbringat – cirka 250 miljoner kronor fick Lebron James hosta upp för sitt nya boende.

Mycket pengar för oss dödliga, småslantar för odödliga som Lebron James. Bara i år har han dragit in hela 730 miljoner kronor.

Se bilderna på LeBron James nya boende nedan

Huset har åtta sovrum och hela tio badrum, som inkluderar en vanlig bastu, en ångbastu och ett massagerum.

Det finns även en hemmabio, en vinkällare och ett cigarrum i huset. En av de bästa detaljerna med huset måste ändå vara utomhusgrillen – här serveras nämligen ölen på fat!

Foto: Unlimited Style Real Estate Photography 

Grannarna är inte dåliga dom heller, för enligt pedestrian.tv så bor både fotomodellen Miranda Kerr och grundaren av Snapchat, Evan Spiegel, precis bredvid. Ett stjärntätt kvarter med andra ord!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.