Annons

[nggallery id=66]

Vem är nästa generations Agneta Sjödin
eller Kristin Kaspersen? Ja, om de svenska programcheferna själva får välja är det
ZTV:s Lena Arrelöv de helst vill ha. Cafés Fredrik Wikingsson kryper upp i tv-soffan hemma hos Sveriges hetaste programledare.

Annons

– Har ni några kläder på er?

Frågan kommer utifrån hallen och den har föregåtts av de tre ljud som – får man förmoda – brukar överraska två personer mitt uppe i en otrohetsaffär:
Steg i trapphuset.
Nyckeln i låset.
Stök i tamburen.

Gilla Cafe.se på Facebook

I några svindlande sekunder leker jag med den fasansfulla tanken på det som i ett parallellt universum kunde ha inneburit slutet.

Jag sitter uppkrupen i en soffa och pratar sex med en fullkomligt dåndimpenvacker kvinna – försök föreställa dig en hybrid av Claudia Schiffer och en ung Brigitte Bardot, fast med hjärna, med långt rågblont hår, kindben man skulle kunna hyvla parmesan med, och ögonen, jag ska inte ens börja berätta om ögonen – när hennes sambo precis kliver in genom dörren.

Nu är vi i och för sig varken nakna eller otrogna – och frågan har sambon mest slängt ur sig som ett alternativt och lite skojigt sätt att säga: ”Jag vet att ni håller på med en intervju, men nu kommer jag hem och stör och det är inte mycket ni kan göra åt den saken.”

Men tänk om.
Tänk om jag och kvinnan intill totalt hade tappat besinningen där i soffan, tänk om vi nu verkligen hade varit i total avsaknad av just kläder. Långsökt, det medges, men en ilning av skräck kryper likafullt längs min nacke.

Den inrusande sambon heter nämligen Paolo Roberto, före detta kung av Kungsan och i höst en het kandidat till boxningens EM-titel i weltervikt.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar