Hoppa till innehåll

LG:s nya kaffemaskin spejsar till ditt kök

LG Duobo kaffemaskin.

För dig som vill ha lite mer sci-fi-känsla i köket.

LG Labs, så heter teknikjätten LG:s innovationsavdelning. Och nog designas det (utanför boxen) för fulla kaffemuggar. Deras nya kaffemaskin Duobo har ett minst sagt alternativt kaffemaskinsutseende och kan närmast liknas vid en månlandare.

Utöver att kaffemaskinen ger ditt kök en sci-fi-känsla så kan den brygga två kaffekapslar på samma gång. En funktion du kanske inte visste att du ville ha, men som öppnar upp för experimentlusta som kapselbarista. Dessutom kan du ratta ditt kaffe till perfektion med hjälp av en app. Maskinen fungerar med kaffekapslar från olika märken, åtminstone om de har samma form och storlek som Nespressos kapslar.

Den unika designen och möjligheten att göra kaffe från två kapslar på samma gång gör att LG Labs kaffemaskin är väl prissatt. Priset sägs landa på drygt 800 dollar när den släpps i butik. Det går dock att lägga vantarna på din bästa rymdkompis i köket för halva priset – om du hoppar på crowdfunding-kampanjen får du den för 400 dollar med leverans i december i år.

Cafés tidigare digitala redaktör Joakim Almén skrev om nöje, nyheter, mode, teknik, livsstil och mycket annat.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.