Annons
Annons

VR-dräkter och smarta sexdockor – så ska vi ligga i framtiden

Dagarna då vi gömde porrblaskor under madrassen är sedan länge förbi. Med ny teknik kan vi nu uppleva fysisk närhet helt på egen hand.

Anaïs González Cruz
Foto: IBL//Twitter

I dag finns en enorm marknad för vuxenunderhållning som erbjuder sugna kunder allt från egendesignade sexdockor till virtuell porr och interaktiva leksaker.

Café har gjort en djupdykning bland de allra senaste sexprylarna för både singlar och par – såväl fascinerande som rätt läskig teknologi.

Harmony är världens första sexdocka med artificiell intelligens

I år presenterades Harmony AI, en app som gör det möjligt för Realdoll-kunder att interagera och forma personliga relationer med sina sexdockor.

Annons

Harmony svarar på tilltal och kan dessutom komma ihåg information om användaren som delges henne under konversationerna, allt för att skapa en så ”realistisk” relation som möjligt.

Virtual reality – porrens framtid

Datatekniken virtual reality har visat sig vara en riktig guldgruva för porrindustrin, som nu producerar pornografi utöver det vanliga på löpande band. Och efterfrågan är verkligen enorm.

I fjol rapporterade Google att sökningarna på VR-porr ökat med 9 900 procent sedan november 2014. Samma år var Pornhub den första gratissajten i världen att lansera en kategori med VR-porr, en nisch som spås bli en miljardindustri år 2050.

Men det stannar inte där. Japanska Tenga har nu utvecklat en VR-dräkt som skickar ut impulser över användarens kropp för att simulera mänsklig beröring. Dräkten kan till och med kopplas till maskinstyrda lösbröst för att förhöja upplevelsen ytterligare. Precis lika freaky som det låter:

Interaktiva sexleksaker för kärlek på avstånd

Det finns många sexleksaker för par i långdistansförhållanden, men företaget Kiiroos produkter är förmodligen det närmaste du kan komma fysiskt närhet på avstånd.

Pearl och Onyx är en massagestav och en tub som båda reagerar på beröring från varandra genom uppkoppling via bluetooth. Alltså – sluter du din hand runt massagestaven speglas rörelsen i tuben. Bra mycket roligare än telefonsex.

 Visste du att det finns fyra typer av penisar i världen? Vilken har du?

Annons

Dela (15)
TweetaLaddar