Annons


artikelbildblackmoonAllt han rör vid demoleras. I Martin Kellermans serie Rocky framställs Daniel Kellerman som en drönande drömmare – den hopplöse lillbrorsan – med både fängelsevistelser och ständigt grusade planer på meritlistan.

Annons

Men nu har den yngre av Kellerman-bröderna skärpt sig och släppt debutomanen Black moon party, en sicksackande slackerresa mellan småländska hippiekollektiv och thailändska partyöar. Läskigt fascinerande läsning om ett liv i uppförsbacke.

Gilla Cafe.se på Facebook

Är boken det första livsprojekt du har lyckats ro i hamn?
– Alltså, jag har färdigställt många projekt i huvudet. Men det här är det första som finns bevarat i någon form av medium.

Du råkar ut för otroligt mycket olyckor.
– Jag är van vid missöden, men den senaste mopedolyckan i Thailand var jobbig. Jag är färdig med tvåhjulingar nu, jag behöver ett annat sätt att ta mig fram. Typ färdtjänst.

Vad tycker du om att Martin framställt dig som en hopplös slacker i Rocky?

– Det har jag inga stora åsikter om, han kör sitt race och det är okej för mig. Däremot blir andra sura på mig för grejer han skriver.

STAFFAN WILSSON

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar