Musseldagarna Fête de la Moule är en återkommande tradition på Luzette under sommarens slutspurt och det är en högtid man inte har några planer på att bryta.
Mellan den 19 och den 31 augusti kompletteras nämligen den ordinarie bistromenyn med rätter som Moules Marinière, Moules Roquefort och Moules Portugaise. Syftet med temadagarna att lyfta fram musslans mångsidighet och visa på bredden i hur den kan tillagas.

”Vi vill visa att musslor fungerar i flera sammanhang och med allt från förrätter till en hel måltid. Tillagningen varierar, men grunden är densamma: råvaror av hög kvalitet, noggrant utvalda smaksättningar och ett hantverk i varje detalj. Sedan har vår sommelier parat ihop menyn med några iskalla vita viner som förstärker upplevelsen. Det ska bli superkul, jag älskar den här traditionen!”, säger kökschef Ola Stålnacke.

Menyn serveras kvällstid från klockan 17, parallellt med Luzettes ordinarie à la carte. Bordsbokning sker via Luzette.se,