Annons

1. Uniformer

Johanna: Jag har själv använt en sjuksköterskeuniform. Den gjorde succé. Men jag tror nästan det var roligast för mig.

Pamela: Ja, sjuksköterskeuniform är väl något man fått från filmer och tv. Tror det är mer roligt än sexigt egentligen.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Zandra: Jag har haft polisuniform på mig på Halloween, komplett med kjol och lackstövlar. Och jag behövde inte gå hem ensam den gången.

2. Lack och läder

Zandra: Det är ganska vanligt. Men jag tror nog att det är ännu vanligare bland lite äldre människor.

Johanna: Det är egentligen den mest självklara fetischen eftersom man känner sig så sexig. Och en kille jag träffade gillade att ha brottarmask på sig. I och för sig inte riktigt lack och läder, men ändå besläktat.

3. Betjänt

Zandra: En kille skrev till mig att han ville gå på shoppingrunda där han skulle gå bakom mig och bära mina kassar. Han skulle vara min betjänt och jag skulle snäsa åt honom. Tydligen var det något han tände på.


4. Fötter

Johanna: En kille ville massera mina fötter. Visst, tänkte jag, fotmassage är ju skönt. Så började han prata om hur vackra mina fötter var och ville smörja in dem och kyssa dem.

Zandra: Jag tror det är ganska vanligt. Har själv träffat på killar som bara är fokuserade på fötter.

Pamela: Det kanske kan verka konstigt, men samtidigt är det ju en ganska harmlös och ofarlig fetisch. Det är ju ändå bara ett par fötter det handlar om.

5. Fetma

Zandra: En spinkig killkompis till mig var en ”fat admirer”, han tände bara på jätteöverviktiga tjejer. Han fick erektion bara av att ta i bilringarna. Han trivdes ganska bra i USA i alla fall, hehe.

OSKAR HAMMARKRANTZ

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar