Hoppa till innehåll

Marvelstjärna går i terapi efter dåliga recensioner

I en öppenhjärtig intervju berättar komikern och skådespelaren Kumail Nanjiani om det hårda mottagandet av superhjältefilmen Eternals.

Marvelfilmen Eternals (2021) blev dessvärre ett fiasko, både ekonomiskt och hos kritikerna. Detta trots en riktigt välrenommerad ensemble och regissören Chloé Zhao som året innan gjort megasuccé med Nomadland på Oscarsgalan. Nu berättar en av Eternals superhjältar, skådespelaren Kumail Nanjiani, om hur hårt han tog den oväntade smällen.

I en poddintervju med Michael Rosenbaum (som för övrigt spelade Lex Luthor i Smallville) öppnar Nanjiani upp om hur han under inspelningen av filmen hade väldigt roligt och att han som stort fan av superhjältar och science fiction kände att han verkligen förstod filmens värld.

”När filmen kom ut och recensionerna inte var bra… det var väldigt tufft för mig.”

Eternals-gänget på galapremiär i London. Foto: Getty Images

Även Marvel själva verkar ha haft gott självförtroende kring filmen, då de lyfte embargo (datum då recensioner får publiceras) tidigare än de brukar och skickade samtidigt ut filmens skådespelare på en pressturné. Under hela turnén var Nanjiani smärtsamt medveten om filmens negativa mottagande, då han läste alla recensioner löpande.

Till slut kände han att han tog åt sig alldeles för mycket och började gå i terapi. Än i dag händer det att han pratar med sin terapeut om händelserna och även Kumails fru (manusförfattaren Emily Gordon) märkte hur hårt kritiken tog på honom.

”Emily säger att jag fortfarande bär på ett trauma från det. Vi var nyligen på middag med en annan skådespelare från Eternals och var så ’Det där var en tuff period, eller hur?’ och han svarade ’Ja, det var väldigt tufft.’”

Eternals går att streama på Disney +.

Vill man se Kumail Nanjiani som något annat än superhjälte går hans fantastiska självbiografiska film The Big Sick att streama på Viaplay.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.