Annons
Annons

Under inspelningen av Brothers nya reklamkampanj med Mats Sundin i huvudrollen fick vi reda på att hockeybiffen YouTubar sig själv – det är sant. Därför slog vi oss ner framför äpplet och lät honom kommentera de bästa klippen.

Annons

Klipp ett.

Sudden blir nästan tacklad genom isen av Garnet Exelby. Torontos Chad Kilger försvarar svensken genom att hoppa på fel kille!

 


Du blir ägd. Vad har du att säga till ditt försvar?

– Under alla år i NHL har jag åkt på ungefär fem proppar av det här slaget. Det är ingen ursäkt, men jag hade precis börjat använda visir efter en ögonskada. Med alla reflexer i glaset från strålkasterna såg jag inte att han kom. Önskar jag kunde säga att det var en ful tackling men nej, tyvärr inte.

 


Klipp 2

Mats Sundin proppar Pittsburghs stjärna Jaromir Jagr.

Kommentar?

– Jagr var ingenting. Ta med den med Brad May!

Klipp 3

Sudden tacklar Vancouevers fighter Brad May medvetslös.

Du ser stolt ut.

– Nja, det är läskigt när de blir medvetslösa. Jag träffade honom perfekt på hakspetsen vilket resulterade i att han hamnade på sjukhus. Men jag ringde faktiskt upp och frågade hur det var med honom.

 

Klipp 4

Mats Sundin gör tv-spelsmål mot finnarna i World cup -96.


Måste vara skönt att förnedra finnarna på det här sättet?

– Jag har nog aldrig gjort ett snyggare mål men jag värdesätter matcher där jag spelar riktigt bra högre. Min bästa match någonsin var mot Kanada i OS, Salt Lake City. Och nej det är inte särskilt skönt att vinna mot finnarna, hellre Kanada och USA för det är dem som anser att de äger hockeyn.

 

Kan det någonsin vara skönare att ge en riktigt bra propp än att göra mål?

– Nej, inte för mig.

 

Ärlig?

– Ja

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar