Hoppa till innehåll

Matthew Perry är inte längre arg över att Keanu Reeves lever

Dramat kring den folkkäre skådespelaren Matthew Perrys memoarer har bara fortsatt sedan boken släpptes i höstas. Nu har det gått så långt att han bestämt sig för att ta bort en passage ur framtida utgåvor.

I oktober 2022 började det cirkulera utdrag från Matthew Perrys memoarer, i vilka Mr Sunshine-profilen uttryckt sorg över att skådiskollegorna River Phoenix och Heath Ledger lämnat oss så unga. Så långt inga konstigheter. Perry fortsatte dock sedan tanken med att uttrycka ilska och sorg över att ”mindre originella tänkare” som Keanu Reeves fortfarande lever.

Detta var dock i oktober och Matthew Perry är en annan människa nu. Han uttryckte nyligen i en intervju med Variety att han ångrar hur han uttryckte sig när det begav sig där i höstas och att han offentligt har bett om ursäkt till Keanu, som för övrigt tydligen ska bo på samma gata som Perry. Det måste ha varit stelt där ett tag på städdagarna.

Perry säger i intervjun att det var elakt och obetänksamt att nämna Keanus namn och att han borde ha sagt sitt eget istället.

Enligt uppgift kommer framtida utgåvor av boken Friends, Lovers and the Big, Terrible Thing inte inkludera citatet om Reeves.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.