Matthew Perrys säljer sin superlyxiga takvåning i Los Angeles för 329 miljoner

Matthew Perry och hans lägenhet i Los Angeles.

I vardagsrummet: Rött snookerbord och en svart soffa med Batmans logotyp på kuddarna. Om Matthew Perry är kille?

Marlon Appelgren | Foto: Compass & Getty Images  |  Publicerad 2019-08-16 14:19  |  Lästid: 2 minuter

Skådespelaren Matthew Perry, mest förknippad med sin roll som Chandler i Vänner, kommer att ha svårt att inte hålla sig för skratt hela vägen till banken om han lyckas sälja sin extravaganta takvåning i Los Angeles. Takvåningen är belägen i det paparazzisäkra Century Tower på 1 West Century Drive. Sitcom-stjärnan, som för bara två år sedan köpte lägenheten för 187 miljoner och har därefter piffat till lägenheten och begär nu ett utropspris på nästan det dubbla beloppet – 329 miljoner kronor.

Att Perrys jättelägenhet på hela 990 kvadratmeter beskrivs som en ”herrgård i himlen” är förståeligt – lägenheten har en MYCKET läcker och hisnande utsikt över staden.

Perrys takvåning består bland annat av fyra gigantiska sovrum, ett stort vardagsrum och ett rymligt kök. Inuti sovrummen finns öppna spisar, gigantiska badrum samt stora klädkammare. Vardagsrummet är dekorerat med ett rött snookerbord och är även inrett som en hyllning till en av Perrys favorit-superhjältar, Batman, med en svart soffa med Bruce Waynes alteregos logotyp på kuddarna.

Inte nog med den i den mäktiga inredningen – den som bor i lägenheten har även tillgång till en 24-timmars-concierge, en säkerhetsfirma, fyra privata trädgårdar, en vinlagringsenhet, gym, en gigantisk pool och ett privat parkeringsutrymme.

Den som köper det luxuösa hemmet blir granne med flera andra A-kändisar: Rihanna, tv-personligheten Cheryl Cole och kändiskocken Nobu Matsuhisa är bara några av listan på kända personer som har valt att bosätta sig i byggnaden.

Matthew Perry.

Artikeln publicerades först på King.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-16 14:26