Annons
Annons

Maximal modegrad: Vinn Brünobiljetter!

Cafe.se och Nordisk Film bjuder på sommarens stora skrattfest. Tävla och vinn biobiljetter för dig och en vän till Sacha Baron Cohens nya film om den minst sagt flamboyante modereportern Brüno!

joel

Cafe.se och Nordisk Film bjuder på sommarens stora skrattfest. Tävla och vinn biobiljetter för dig och en vän till Sacha Baron Cohens nya film om den minst sagt flamboyante modereportern Brüno!Ingen Caféläsare kan vid det här laget ha missat Sacha Baron Cohens senaste långfilm om Brüno, den homosexuelle österrikiske modereportern som på vant manér trampar i allehanda klaver för att belysa omgivningens dum- och trångsynthet.

I annat fall, se trailern här!

Filmen hade biopremiär i fredags och nu ger Cafe.se dig chansen att, tillsammans med en vän, se filmen på vår och Nordisk Films bekostnad.

Annons

50 biljetter och ett par t-shirts finns i potten, om du kan svara på följande facila fråga:

Vilket land kom Sacha Baron Cohens tidigare figur, Borat, ifrån?
1) Uzbekistan
X) Kazakstan
2) Kirgizistan

Varje vinnare får två biljetter, och de fyra först dragna även en stülish t-shirt. Maila in svaret före den 21 juli och glöm inte att ange ditt namn och din adress! Lycka till!

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Café. Juryns beslut kan ej överklagas och priset går ej att byta mot kontanter, flyttas eller överlåtas på annan person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Café eller Nordisk Film får ej delta i tävlingen.

bruno_2_415px

Foto: Frank Ockenfels & Universal Pictures

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar