Hoppa till innehåll

Med eller utan is i Kentucky

Bilden är borttagen

För en tid sedan var jag iväg på en resa till Kentucky och New York. Jag tänkte skriva en lång reseskildring om detta men han som styrde upp denna episka trip har även en podcast som heter ”Med eller utan is”. Tänkte tipsa om den så ni kan höra om vår resa men även lyssna … Continued

För en tid sedan var jag iväg på en resa till Kentucky och New York. Jag tänkte skriva en lång reseskildring om detta men han som styrde upp denna episka trip har även en podcast som heter ”Med eller utan is”. Tänkte tipsa om den så ni kan höra om vår resa men även lyssna på andra intervjuer med jävligt roligt folk från branschen som kommer ge er tips från olika platser runt om i världen till hur du ska göra cocktails hemma.

Gå in och lyssna:

https://soundcloud.com/medellerutanis/77-resespecial-kentucky-med-emil-areng
Bilden är borttagen
Bilden är borttagen
Bourbon på rullning
Bilden är borttagen
Alltid lika tyst
Bilden är borttagen
Jag och Robban på legendarisk ”Mila Kunis”-plats
Bilden är borttagen
Bränna fat
Bilden är borttagen
Straight out of Kentucky

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.