Annons

Melker Andersson ger bort restaurang: ”Vore kul att ge den till en ung kock”

Att öppna en egen resturang kan bli en dyr historia, men nu har du en unik möjlighet – Melker Andersson skänker nämligen bort sin restaurang i Malmö.

Malin Ny
Melker Andersson ger bort restaurang:

Har du alltid drömt om att öppna en egen restaurang? Då har du chansen att göra det nu – och helt gratis dessutom. Krogkungen Melker Andersson, som driver Stockholms-restauranger som Mother, Publico, Smak, Miss Voon och Kött & Fiskbaren, skänker bort sin restaurang vid köpcentret Caroli i Malmö som tidigare hette Köttbaren, men idag går under namnet Burgers & Bar.

Annons

2013 startade Andersson restaurangen som omsatte 17 miljoner kronor första året, men därefter har det gått sämre. Sedan i våras har han försökt sälja restaurangen, men utan framgång, vilket gjort att han nu bestämt sig för att skänka bort den. Melker Andersson hoppas att kunna ge den till en Malmökrögare som kanske inte har råd att köpa en egen restaurang, men däremot energi och vilja.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Jag fick själv min första krog på ett väldigt billigt sätt och jag tycker det känns bra att ge den här chansen till en annan kock. Rent ekonomiskt är det ju inte försvarbart, men jag tycker ju att det känns lite kul att få skänka bort en krog. Extra kul tycker jag det vore om det var en ung kock som kanske inte har pengar, men som här kan starta sin första krog, säger Melker Andersson till Sydsvenskan.

Ett bra tillfälle för dig som haft en dröm om att öppna egen restaurang men inte har startkapitalet, alltså. Klara, färdiga, kontakta Melker!

Annons

Dela (452)
Tweeta

Annons


Laddar