Annons
Annons

Milan-spelarna stoppar bankrånare i nya videon

Milan-spelarna jagar bankrånare i nya reklamfilmen och som vanligt när Silvio Berlusconi har ett finger med i spelet så är det något som skaver.

Olle Arnell

Det är i en reklam film för ett däckföretag som Milan-spelarna jagar bankrånare med hjälp av sina fotbolls-skills. Vi har sett den här typen av filmer förut, men som vanligt när Silvio Berlusconi har ett finger med i spelet så är det något som skaver lite extra.

Annons

Spelarna ska precis plåtas med en lättklädd kvinna när ett bankrån äger rum och Keisuke Honda, Ignazio Abate, Riccardo Montoliv och Mattia De Sciglio tar upp jakten. Det kommer dock ett parti mitt i reklamfilmen där fokuset på rånarna är som bortblåst. Istället är kameramannens fulla fokus, filmens enda handling och kvinnans bästa trick för att distrahera rånarna – hennes bröst. Som sagt, när Berlusconi har ett fingret med i spelet blir saker och ting lite som de blir när Silvio Berlusconi har ett finger med i spelet.

Gilla Cafe.se på Facebook

Skärmavbild 2015-12-10 kl. 10.17.26

För att sammanfatta filmen: Spelarna skjuter bollar på saker som ramlar och rånarna stoppas till slut av en lättklädd kvinna. Se filmen här:

Annons

Dela (7)
TweetaLaddar