Annons

Mini Rodini gör kläder med Adidas – se bilderna här

Adidas senaste designsamarbete är med svenska Mini Rodini.

Markus Thunberg

Svenska barnklädesmärket Mini Rodini ingår ett samarbete med Adidas Originals. I den limiterade kollektionen finns flera Adidasklassiker i en barnsligare tappning, designade av Mini Rodinis grundare Cassandra Rhodin. Skon Stan Smith har till exempel fått en gullig panda på plösen.

Annons

– Mini Rodini ser verkligen fram emot detta samarbete, Adidas Originals är ett så ikoniskt varumärke. Vi har jobbat med återvunna material och ekologisk bomull. Att kunna göra mer hållbara produkter tillgängligare för en bredare publik globalt är fantastiskt, säger Cassandra Rhodin i ett pressmeddelande.

Först ut att släppas är ett par plagg i ekologisk bomull och återvunnen polyester som kommer säljas i Mini Rodinis och Adidas butiker och online från 1 december (klockan 10.00 för att vara exakt).

Kläderna säljs i storlekar som passar barn mellan tre månader och sex år, Superstar track suiten kostar 699 kronor samtidigt som Stan smith Prime knit-skorna kostar 799 kronor.

1

2

Adidas Superstar tracksuit i Mini Rodinis tappning.

 

4

Adidas Stan Smiths i Mini Rodinis tappning.

3

Plaggen släpps i Mini Rodinis och Adidas butiker samt online från 1 december (klockan 10.00 för att vara exakt) Fler plagg kommer släppas under 2017, skriver Mini Rodini.

Annons

Dela (157)
Tweeta

Annons


Laddar