Trion som toppar ditt badrum

Från duschmunstycken som masserar till internetuppkopplade vågar som räknar ut ditt BMI. Här är tre prylar som gör din badrumsvistelse lite mer angenäm. Värstingvågen Withings personvåg mäter vikt, BMI och fettmassa och överför sedan informationen trådlöst till en server. Med hjälp av din smartphone eller webbläsare kan du sedan följa din viktkurva och kroppsutveckling. Perfekt […]

Publicerad 2013-04-29 10:11 | Uppdaterad 2013-04-29 11:01  | Lästid: 2 minuter | Patrik Hedlund

Från duschmunstycken som masserar till internetuppkopplade vågar som räknar ut ditt BMI. Här är tre prylar som gör din badrumsvistelse lite mer angenäm.

Värstingvågen
Withings personvåg mäter vikt, BMI och fettmassa och överför sedan informationen trådlöst till en server. Med hjälp av din smartphone eller webbläsare kan du sedan följa din viktkurva och kroppsutveckling. Perfekt som hjälpmedel för att sätta upp träningsmål och se resultatet av din träning. Finns här för 1 395 kronor.

Polerad pump
Ersätt en flaska i badrummet med den här snygga tvål- eller schampopumpen i rostfritt stål från Interdesign. Kommer med ett praktiskt limfäste som håller för åtta kilo och inte lämnar några skador på väggen. Finns här för 395 kronor.

Maxad massagedusch
I kategorin produkter vi inte visste att vi behövde hittar vi Grohe Power & Soul, som ser ut som en snyggare handdusch, men är en massagedusch där du kan växla mellan fyra olika spraystrukturer. I ett läge öppnas och stängs strålen om vartannat och stimulerar därmed huvudet på samma sätt som vid skalpmassage. I fjol fick produkten två prestigefulla designutmärkelser på IF Product Design Award respektive Red Dot Award. Säljs i VVS-affärer och kostar cirka 950 kronor.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta