Annons

Nakna skrev på stan

I spåren av finansiell kris och mitt i ett industriellt dito gör småföretagen vad de kan för att marknadsföra sig för minsta möjliga budget. Tyska erotiska butiken Condomi är ett, kan man väl ändå säga, föredöme.

joel

I spåren av finansiell kris och mitt i ett industriellt dito gör småföretagen vad de kan för att marknadsföra sig för minsta möjliga budget. Tyska erotiska butiken Condomi är ett, kan man väl ändå säga, föredöme.Tyska erotiska butiken Condomi har sett till att dels ytterligare förtydliga vilken bransch de arbetar i, och dels att skapa en sjuhelsikes snackis världen över.

Butikens nylanserade shoppingpåsar föreställer en kropp från midjan och nedåt och har ett synnerligen välplacerat handtag. Prata om ”head turner”. Men för dem med lite tveksamheter kring att inhandla just intimdetaljer blev saker och ting än mer obekvämt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Läge att hoppa över påsen i kassan för er, alltså.

I spåren av finansiell kris och mitt i ett industriellt dito kan man dock anta att butiker under 2009 lär fortsätta att göra allt de kan för att nå maximal uppmärksamhet – med minsta möjliga budget.

Någonting som ju hittills fungerat bra.

Felicia Eriksson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar